Bleaf_zonderimg_zonderbaseline
bleaf_metimg_metbaseline
OROBLU_LOGO_NEW_quadricromia_SIMIL_PANTONE

Italiaanse beenmode! Heel elegant en heerlijk comfortabel!

Ontdek de Oroblù artikelen

Samen met onze beenmodepartner Hosiery Center bieden we hun labels Oroblù en Cada aan.

Oroblù
Cada

Oroblù

De Charmor-collectie wordt ontworpen voor zowel klassieke als zeer klassevolle dames. Van sobere designs tot chique prints, Oroblù heeft het allemaal. Legwear met een groot matenbereik en bodywear in fantastische materialen; katoen, katoen/modal, cashmere,... Zeer mooie afwerking en prachtige kwaliteit, de twee belangrijkste eigenschappen van het merk.

 

Vindt u niet terug wat u zoekt?

Ontdek de Oroblù collectie


Samen met onze partner Hosiery Center bieden we Oroblù op de Belgische/Luxemburgse markt aan.

Oroblù

De Oroblù-collectie wordt ontworpen voor zowel klassieke als zeer klassevolle dames. Van sobere designs tot chique prints, Oroblù heeft het allemaal. Legwear met een groot matenbereik en bodywear in fantastische materialen; katoen, katoen/modal, cashmere,...  Zeer mooie afwerking en prachtige kwaliteit, de twee belangrijkste eigenschappen van het merk.

 

Vindt u niet terug wat u zoekt?

Charmor logo

 Duitse lounge- en nachtmode. Helemaal tijdloos en heerlijk comfortabel!

Ontdek de Charmor collecties

Samen met onze nachtmodepartner Charmor GmbH bieden we hun labels Charmor en Puro aan.

Charmor
Puro

CHARMOR

De Charmor-collectie wordt ontworpen voor zowel klassieke als zeer klassevolle dames. Van sobere designs tot chique bloemenprints, Charmor heeft het allemaal. Nachthemden, pyjama’s en homewear vanaf maat 38 tot en met maat 52. De strandkleedjes in de zomercollectie aan zeer democratische prijzen zijn een perfecte aanvulling op onze badmodecollecties. Zeer mooie afwerking en prachtige kwaliteit, de twee belangrijkste eigenschappen van het merk.

 

Puro
Puro

PURO

Puro richt zich zowel op de sportieve en moderne vrouw.  Vrijetijdsfashion passend bij een dynamische levensstijl. Pastelkleuren, aardekleuren, streepjes, ruiten…  aan variëteit in deze collectie geen gebrek. Vaak 100% katoen, maar ook vernieuwende materialen met een uitstekende pasvorm; dus draagbaar bij je thuis, naar én in de gym! Beschikbaar van maat 36 tot en met maat 50!

 

Vindt u niet terug wat u zoekt?

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.