Bleaf_zonderimg_zonderbaseline
bleaf_metimg_metbaseline

Ontdek de JOOP!-collectie

Modern
  ... Sexy
Casual!

JOOP!

De nieuwe bodywear van JOOP!  Vanaf winter 2019 biedt JOOP! ook lingerie en homewear aan. Luxueuze huispakken, prachtig ondergoed in exclusieve materialen of sexy lingerie, vanaf nu allemaal verkrijgbaar bij JOOP!. Kortom, een must-have voor uw lingeriespeciaalzaak.

Vindt u niet terug wat u zoekt?

Ontdek de Naturana collectie

In bed, on the couch, op het werk en passend ondere elke outfit!

NATURANA

Wij sluiten ons graag aan bij de visie van Naturana:

No woman should have her day, or self-esteem ruined by an uncomfortable bra ever again.

 

Kwalitatieve beha's voor faire prijzen, vaak zonder beugel om extra comfortabel te zitten en gedurende lange dagen draagbaar te blijven. The Power of Comfort! Naturana ontwerpt bodywear dat met je lichaam meewerkt in plaats van tegen.  Ze vieren authenticiteit, om jouw (constant wijzigende) vrouwelijke vormen te ondersteunen met o.a. natuurlijke vezels en zacht, stretchende, maar bovenal ook sterke stoffen.

 

De Everyday Collectie benadrukt dat geen enkele dag hetzelfde is en biedt dynamische artikelen voor elke dag van de week om jouw stemming te matchen. De Solutions Collectie omarmt cutting-edge technieken en designs om jouw comort te upgraden.  Wij vieren dat er altijd een fit is die aan jouw behoefte zal voldoen.

Vindt u niet terug wat u zoekt?

Simone Herrera

Voel je helemaal glamoureus met deze juweeltjes aan je voeten!

Ontdek de Simone Herrera collectie

Op het strand, tijdens het slenteren door de stad, op het terras en passend bij elke outfit!

SIMONE HERRERA

Luxury Footwear van Simone Herrera, de omschrijving zegt het zelf al! Luxueuze teenslippers in praktisch alle kleuren! De ultieme swimming pool en beach accessoire! Het leuke aan Simone Herrera is dat de versiering op deze mooie slippers met de hand gemaakt wordt en dat de zool van natuurrubber gemaakt wordt. De zolen zijn dus slijtvast en bij een normaal gebruik overleven de slippers eenvoudig meerdere seizoenen! Kies je favoriet en straal! Beschikbaar van maat 35 tot en met maat 42 (in dubbele maten; 35/36 - 37/38 - 39/40 - 41/42). Ook voor kindjes beschikbaar vanaf maat 27/28 tot en met maat 33/34. Bovendien maakt Simone Herrera ook enkele prachtige strandtassen!

 

Vindt u niet terug wat u zoekt?

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.